Häng med oss till Asien

Upplev made in asia i stockholm 17-18 juni

Ta del av det bästa från Asien på 10 000 kvm med sex dedikerade områden och fyra scener!

Succéfestivalen Made in Asia kommer till Stockholm! Här kan du testa de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på, upptäcka nya smaker i vår stora food court, träffa inspirerande gäster och mycket mer.

Program Made in Asia

spana in scenprogrammet!

Äntligen är årets scenprogram här

På vår stora scen blir det flera uppträden under helgen, vi har två workshop-ytor där du bla kan testa på kalligrafi, origami eller lära dig koreanska. Lär dig mer om manga på vår Talk stage eller besök våra cooking classes för att bli en mästare i det asiatiska köket! 

DET HÄR KAN DU TA DEL AV PÅ MADE IN ASIA

NYTT PÅ MADE IN ASIA

PARTNERS

Ticketmaster logotype
Världskulturmuseerna
K-pop
Web

Lorem Ipsum!

Lorem ipsum lorem upsum lorem!

As venti sundesti dolorec eptatem dio ersperspedi ipitat fugit aceperf ernatianima consedic tem nat pressenis con niendis autem fugiat voloresequi dolupti quis elescillam reriorenihic temod esequis et et aute quibera con

STAY IN THE LOOP!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för stenkoll på vad vi sysslar med under året. Bli först med att veta stora nyheter, workshops som planeras och gäster som bjuds in!

Anyoung haseyo!

Är du ett BTS-fan? Blackpink? Mangaka? Vi kan inte lova att just de kommer till Kistamässan, men vi kan lova en guest line-up med några riktigt inspirerande gäster.
Läs mer här

Dumplings, ramen, dim-sum...

Dumplings, ramen, dim-sum, sushi, bao, gogi-gu-i. Flera rätter från Asien är stekheta just nu. I vår stora Food Plaza kan du testa det mesta, och kanske nästa stora mat-hit!
Läs mer här

Ghibli, Dragon Ball Z & Pokemon

Här kan du träffa likasinnade för att diskutera senaste My Hero Academia, se proffs teckna eller lära dig själv.
Läs mer här

Coola spel och ny teknik

Häng med på en resa både bakåt och framåt i tiden. Vi hyllar retrospel-klassiker och blivande klassiker, samt tar en titt på det senaste inom tech.
Läs mer här

Är det kendo som är din grej?

Testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på. Kanske är det du som är nästa ninja warrior? Besök vår Fun Area för att testa kampsporter, kalligrafi, språk med mera.
Läs mer här

Åker du hem med nästa resa bokad?

Eller nöjer du dig med en cool pryl? På vår marknad hittar du alldeles säkert något du gillar!
Läs mer här