Välkomna nudelmästaren Dennis Yen till Made in Asia

Dennis Yen

Dennis Yen är inredningsarkitekten som ”alltid tänker på nudlar”. Han älskar att laga mat med influenser från köken i Sydostasien och med mamma som största matinspiration.   

Missa inte Dennis masterclass i välsmakande nudlar

Dennis Yen lagar allt från snabbnudlar till buljonger som kokat 48 timmar. På Made in Asia kommer han visa hur du får till riktigt lyxiga och smakrika nudlar med ett par enkla tips, tricks och genvägar.  Dennis gästar oss på söndagen den 18 juni. 

Dennis Yen
Foto: Lina E Adamo
Dennis Yen
Foto: Lina E Adamo

Författare till kokboken SLURP

Dennis Yen har gett ut kokboken SLURP som inte oväntat handlar till stor del om kärleken till olika nudelrätter. Här visar han hur du själv får till en fantastisk ramen, tillbehören som kan lyfta vilken nudelrätt som helst, hur du gör egna nudlar och hur du viker dina wontons. Allt med filosofin att det ska vara enkelt!

Dennis har också ett stort följe i sociala medier, med framför allt ett Instagram-konto värt att kolla in för den som också äter med ögonen. 

Dela

Senaste Nyheterna