K-pop stjärnan Holland kommer till Made in Asia!

K-pop stjärnan Holland har miljontals följare på sina sociala plattformar och hans senaste release Number Boy (2023) har streamats hundratusentals gånger på bara några månader. Han är också Sydkoreas hbtq-ansikte utåt. Den 18 juni kan du träffa honom på Made in Asia!

Holland kommer göra Meet & Greet, Q&A och ett uppträde söndagen den 18 juni. 

"Neverland" - 1 miljon visningar på en dag

När Holland först bestämde sig för att satsa på musik provspelade han för ett flertal underhållningsföretag. Men inget företag ville arbeta med en artist som var öppet gay. Istället för att anpassa sig bestämde Holland sig för att gå sin egen väg. – Jag arbetade två deltidsjobb för att finansiera min debutsingel, säger han i en intervju med Teenvouge. Holland släppte sin debutsingel Neverland den 21 januari 2018. Musikvideon fick över 1 miljon visningar på 20 timmar. 

K-pops första gay idol

Holland har berättat att han redan under sin uppväxt kände sig annorlunda. Och redan som tonåring visste han att han var homosexuell, vilket inte alltid är lätt i Sydkorea. Det finns inte många HBTQ+ offentliga personer och samkönade giftermål är fortfarande inte lagligt.

Därför var det viktigt för Holland att vara öppen med sin sexualtitet – för att vara den förebilden för andra som han själv saknade. 

I mars 2023 släppte han äntligen ny musik i form av singeln NUMBER BOY. 

Missa inte att träffa k-pop stjärnan på Made in Asia den 18 juni! Köp din biljett här. 

 

Dela

Senaste Nyheterna