Testa coola spel i vår Arkadhall!

Missa inte vår helt egna Arkadhall, här kommer du hitta ett flertal retrospel-klassiker från Retrospelsmässan. Arkadhallen kommer finnas på plats under båda dagarna, 17-18 juni och alla spel kommer vara helt gratis. 

Underhållning för hela familjen!

I vår Arkadhall kommer vi ge dig och hela familjen en liten nostalgitripp. Arkadspel är en spelautomat som erbjuder roliga spel där spelaren betalar för det roliga men hos oss kommer det vara helt gratis under helgen. Det första arkadspelet som skapades släpptes under 1970 talet och har sedan utvecklats med åren. 

Street fighter 4, Guilty gear, Bishi Bashi...

I vår Arkadhall kommer vi ha runt 18 st Retrospel under hela evenemanget. Vi kommer exempelvis ha Grove coaster som är ett rytmspel följer ett spår av berg-och dalbana på skärmen, där spelarna måste göra lämpliga kontroller. Vi kommer World Championship Soccer är ett fotbollsspel! Populära spelet Guilty gear kommer även finnas på plats, det går ut på att spelaren slåss mot slumpmässiga AI-motståndare. Se fler spel nedan!

 

Mr Driller

Mr driller: Ett pusselspel i realtid som enbart förlitar sig på snabbt tänkande. Yasuhito Nagaoka och Hideo Yoshizawa grundade Driller-videospelserien för Namco. Roligt, beroendeframkallande och utmanande spel. 

Outrun 2

Outrun 2: Ett racingspel där du tar plats bakom ratten och kör. Spelet har samma raceformat som 1986 års original, där spelaren styr ett Ferrari-sportfordon genom 5 av 15 etapper medan en följeslagare sitter i passagerarsätet. 

Avangers

Avangers: Målet med spelet är att besegra The Red Skull och krossa hans onda planer. I ett försök att styra hela planeten har The Red Skull samlat ihop en armé av superskurkar och andra hantlangare. Förutom att möta generiska fiender måste spelare också kämpa mot ett flertal fiender. 

Kolla in vår Arkadhall för att se fler spel. 

Dela

Senaste Nyheterna