Lär dig mer om Genshin impact cosplay

Genshin Impact
Linn Eriksson Foto: JujuInTheBox

Genshin impact passar perfekt för cosplay

Genshin Impact är ett rollspel med ett stort urval av färgglada och unika karaktärer som visar mycket livfull design och personligheter. På grund av den stora variationen av karaktärer, den unika komplexiteten i varje färgglad outfit, har cosplay blivit ett extremt populärt sätt att uttrycka sin kärlek till Genshin Impact.

Workshop och Meet & Greet med Linn Eriksson

Linn Eriksson, också känd som Mayo cosplay är en erkänd cosplayer från Sverige. Hon har varit domare i flera internationella tävlingar samt även representerat Sverige internationellt. Sedan 2016 är hon koordinator för World Cosplay Summit och åker varje år med det svenska teamet till Japan, samt dömer tävlingen för Sveriges räkning. 

Content creator för Genshin impact

Linn är också en erfaren föreläsare och workshop-ledare. Sedan några år tillbaka är hon också content creator för Genshin Impact och har skapat flera dräkter från spelet. På Made in Asia kommer hon hålla i en Genshin Impact Workshop där hon berättar om hur man gör sin egen cosplay från spelet Genshin Impact och guidar genom hela processen från planering till färdig dräkt. Hon delar med sig av sina bästa tips oavsett om man vill göra sin dräkt från grunden eller uppgradera en köpt dräkt. 

Linn finns också på plats i vårt Meet & Greet-område där du kan träffa henne och fotas tillsammans. 

Genshin impact cosplay
Linn Eriksson Foto: AZPhotography

Dela

Senaste Nyheterna