FAQ

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna vi får. Vi hoppas du hittar det du söker, annars är du välkommen att kontakta oss.

MADE IN ASIA

Made in Asia anordnas idag i tre länder och tre städer: Bryssel i Belgien, Gorinchem i Nederländerna och Stockholm, Sverige. Eventet i Bryssel har funnits i över 20 år och hade 2019 över otroliga 70 000 besökare. 

Made in Asia tillhör Heroes, som är det största nätverket för populärkulturella event i Europa. I portföljen finns även Heroes Comic Con, som bland annat anordnas i Stockholm och Göteborg med över 30 000 respektive 15 000 besökare och nära 200 utställare.

Taste Asia. Explore Asia. Experience Asia. Play Asia. Learn Asia. Vi låter dig besöka Asien för en dag!

På festivalen Made in Asia kan du uppleva det bästa från Asien på 10 000 kvm med sex dedikerade områden och fyra scener. Smaka stekheta asiatiska rätter, testa på kalligrafi och kendo, utforska det senaste inom tech och gaming, träffa inspirerande gäster och lär dig mer om anime och manga. På Made in Asia finns något för dig! 

Made in Asia sker den 17-18 juni 2023 i Stockholm, på Kistamässan i Kista.

Lördag 17 juni:
10.00-19.00

Söndag 18 juni:
10.00-18.00

BILJETTER

Du köper din biljett via vår biljettpartner. Mer info om biljetter kommer inom kort.

Vid köp av en biljett till Made in Asia får du tillgång till hela eventet och alla våra områden under de tider och dag(ar) som står på din biljett. 

Både ja och nej. Vi har ingen fysisk försäljning på plats, utan säljer endast online. Man kommer självklart kunna köpa biljett online förutsatt att det finns biljetter kvar.

Kolla din skräppost för att se om mailet hamnat där. Om det inte finns där, hör av dig till vår biljettpartner.

När biljetterna för vald dag sålt slut, så kommer man inte kunna köpa biljett för det datumet. Detta är för att säkerställa att vi inte tar in för mycket folk enligt de säkerhets- och brandregler som finns. Däremot rekomenderar vi att man kollar om det finns tillgängliga biljetter för de övriga evenemangsdatumen.

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Återbetalning av köpt biljett är ej möjligt.

Tyvärr inte. Våra köp och kundvillkor informerar tydligt att biljetter ej är ändrings- eller återbetalningsbara.

Evenemangsbiljetterna är inte personliga. Biljetten ger inträde till evenemanget en gång och den som har biljetten i sin hand har tillträde till arenan.

Nej, det går bra att visa upp den på telefonen. 

HANDIKAPP

Ja. Observera dock att det kan bli trångt med mycket folk i rörelse i hallen. Det är mest folk under dagen på lördagen. Önskar man det något lugnare rekommenderar vi att besöka oss på söndagen. 

Ja, ledsagare går in gratis med någon som behöver det så länge dokumentation kan visas. 

GENERELL INFO

Vi är ett kontantfritt event. Däremot kan det finnas utställare som vill ha betalt i kontanter, men de flesta av våra utställare tar kort eller swish. 

Vår Food Plaza erbjuder stort urval av fantastisk mat från Asien. Läs mer om vår Food Plaza här. 

Vi rekommenderar att du tar med mycket vatten, och du får ta med enklare snacks. 

Ja. Det kostar 30 kr att använda garderoben. Endast kortbetalning. 

Nej, det finns ingen bankomat inne på Kistamäsan. Närmaste bankomat finns vid Kista Galleria ett par hundra meter bort. 

De flesta utställarna tar kort eller swish. Det kan dock finnas någon som bara tar kontanter så tänk på att ha med dig kontanter. 

BARN

Ja! Vi välkomnar barn och barnfamiljer till Made in Asia. 

Alla barn upp till 6 år går in gratis på Made in Asia. Utöver detta har vi specifika barnbiljetter till rabatterat pris för barn mellan 6-12 år. 

Ja, vi har barnbiljetter för barn mellan 6-12 år. Barn under 6 år går in gratis. 

Vi rekommenderar alla barn under 12 år att komma med vuxens sällskap, men det är inget krav. Barn över 12 år får gärna besöka mässan själva, under förälderns tillåtelse och fulla ansvar. Det är ett väldigt stort event och vi kan inte ta något ansvar över barn som kommer utan förälder.