Häng med till Asien över helgen

Made in Asia anordnas idag i tre länder och tre städer: Bryssel i Belgien, Gorinchem i Nederländerna och Stockholm, Sverige. Eventet i Bryssel har funnits i över 20 år och hade 2019 över otroliga 70 000 besökare. 

Made in Asia tillhör Heroes, som är det största nätverket för populärkulturella event i Europa. I portföljen finns även Heroes Comic Con, som bland annat anordnas i Stockholm och Göteborg med över 30 000 respektive 15 000 besökare och nära 200 utställare. 

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien. Här kan du testa nya aktiviteter, smaka på spännande rätter, se uppträden och massa annat. Den första upplagan av Made in Asia Stockholm går den 17-18 juni 2023 vid Kistamässan. 

FOOD PLAZA

Dumplings, ramen, dim-sum...

Dumplings, ramen, dim-sum, sushi, bao, gogi-gu-i. Flera rätter från Asien är stekheta just nu. I vår stora Food Plaza kan du testa det mesta, och kanske nästa stora mat-hit! 

Made in Asia
Made in Asia

GÄSTER

Anyoung haseyo!

Är du ett BTS-fan? Blackpink? Mangaka? Vi kan inte lova att just de kommer till Kistamässan, men vi kan lova en guest line-up med några riktigt inspirerande gäster. 

FUN AREA

Är det kendo som är din grej?

Testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på. Kanske är det du som är nästa ninja warrior? Eller nästa popunder? Besök vår Fun Area för att testa kampsporter, Kpop dans och andra roliga aktiviteter. 

Made in Asia

© Made in Asia 2019 | Photographer: Thomas Geuens

Made in Asia

Asian Culture

Lär dig kalligrafi, eller varför inte ett nytt språk! 

Kom och upplev traditionerna inom den asiatiska kulturen. Ta del av allt från språk och musik till konst och historia. Lär dig kalligrafi, ett nytt språk och mycket mer. 

ANIME & MANGA

Ghibli, Dragon Ball Z & Pokemon

Här kan du träffa likasinnade för att diskutera senaste My Hero Academia, se proffs teckna eller lära dig själv. 

Made in Asia

© Made in Asia 2019 | Photographer: Thomas Geuens

Made in Asia

TECH & GAMING

Coola spel och ny teknik

Häng med på en resa både bakåt och framåt i tiden. Vi hyllar retrospel-klassiker och blivande klassiker, samt tar en titt på det senaste inom tech. 

MARKETPLACE

Åker du hem med nästa resa bokad?

Eller nöjer du dig med en cool pryl? På vår marknad hittar du alldeles säkert något du gillar! 

Made in Asia

UPPLEV DET HÄR PÅ Made in Asia