Häng med till Asien över helgen

Made in Asia anordnas idag i tre länder och tre städer: Bryssel i Belgien, Gorinchem i Nederländerna och Stockholm, Sverige. Eventet i Bryssel har funnits i över 20 år och hade 2019 över otroliga 70 000 besökare. 

Made in Asia tillhör Heroes, som är det största nätverket för populärkulturella event i Europa. I portföljen finns även Heroes Comic Con, som bland annat anordnas i Stockholm och Göteborg med över 30 000 respektive 15 000 besökare och nära 200 utställare. 

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien, med en tonvikt på Östasien. Här kan du testa nya aktiviteter, smaka på spännande rätter, se uppträden och massa annat. Den första upplagan av Made in Asia Stockholm går den 17-18 juni 2023 vid Kistamässan. 

FOOD PLAZA

Dumplings, ramen, dim-sum...

Dumplings, ramen, dim-sum, sushi, bao, gogi-gu-i. Flera rätter från Asien är stekheta just nu. I vår stora Food Plaza kan du testa det mesta, och kanske nästa stora mat-hit! 

GÄSTER

Anyoung haseyo!

Är du ett BTS-fan? Blackpink? Mangaka? Vi kan inte lova att just de kommer till Kistamässan, men vi kan lova en guest line-up med några riktigt inspirerande gäster. 

MARTIAL ARTS

Är det kendo som är din grej?

Testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på. Kanske är det du som är nästa ninja warrior? Eller nästa popunder? Besök vår Fun Area för att testa kampsporter, Kpop dans och andra roliga aktiviteter. 

© Made in Asia 2019 | Photographer: Thomas Geuens

WORKSHOPS

Lär dig kalligrafi, eller varför inte ett nytt språk! 

Kom och upplev traditionerna inom den asiatiska kulturen. Ta del av allt från språk och musik till konst och historia. Lär dig kalligrafi, ett nytt språk och mycket mer. 

ANIME & MANGA

Ghibli, Dragon Ball Z & Pokemon

Här kan du träffa likasinnade för att diskutera senaste My Hero Academia, se proffs teckna eller lära dig själv. 

© Made in Asia 2019 | Photographer: Thomas Geuens

ARKADHALL

Spela coola spel!

Häng med på en resa både bakåt och framåt i tiden. Vi hyllar retrospel-klassiker. Här får du spela gratis hela helgen! 

PERFORMANCES

Upplev live show

Är du redo för k-pop, j-pop, taiko och massa mer? På våra scener kommer ni få ta del av stora shower. 

UPPLEV DET HÄR PÅ Made in Asia