PERFORMANCES

ÅRETS PERFORMANCES 2023

Under helgen blir det flera uppträden på vår stora scen. Alltifrån K-pop stjärnor och J-pop idoler till Taiko och martial arts. Missa inte vår stora scen. Här presenterar vi våra performances. Vi uppdaterar programmet löpande. 

HOLLAND

Den 18 juni kan du träffa K-pop stjärnan Holland!  Holland kommer göra Meet & Greet, Q&A och ett uppträde söndagen den 18 juni!

MION

Den 17 juni kommer prisbelönta Mion. Hon uppträder live kl 14:00–14:45 på vår stora scen. Den 17-18 juni kommer Mion delta i Meet & greet och en Q&A. 

RCHAOS

Covergruppen RCHAOS kommer och bjuder på K-pop, Koreansk pop. Dans, musik och glädje! Ni ser RCHAOS på scen 1, vår Main stage. 

TAIKO SHIN KAI

Taiko

Upplev det konstnärliga japanska musikinstrumentet, Taiko. Rytmerna från japanska Taikotrummorna vibrerar genom kropp, själ och sinne. Ett uppträdande på lördagen den 17 juni av Taiko Shin Kai. 

IGNITE

Ignite

IGNITE kommer till Kistamässan och bjuder på live performance på scen 1, vår Main Stage. Ignite är från Göteborg, Sverige. Medlemmarna är: Gabby, Carmen, Linn, Sara , Kiara, Kye, Oliva, Meja och Bella. 

UNITED

United

Covergruppen UNITED kommer till Kistamässan och bjuder på live performance på scen 1, Main Stage. Covergruppen United är baserad I Stockholm, Sverige. United består av nio medlemmar. 

3CULTUREKID

3CultureKid

Eliace är 13 år gammal och har dansat hela sitt liv. Han är poppis inom K-pop Communityn. Live performance på scen 1, vår Main Stage. 

NOCHI

Nochi

NOCHI kommer till Kistamässan och bjuder på K-pop performance. Covergruppen kommer uppträda på vår scen 1, vår Main stage. 

MELTYCHOCOLATEMOON

j-fashion (3)

Meltychocolatemoon kommer hålla i en j-fashion modevising på vår stora scen. Meltychocolatemoon skapar unika, fina och handgjorda accessoarer. Som är inspirerat av Lolita, Fairykei, Pastelgoth, Gyaru, Streetstyle och mycket mer.

TAICHI

1

Makiko började med traditionell Yangstil Taichi 1986 i Tokyo och kommer till Kistamässan och håller i Taichi klass för nybörjare på vår stora scen. Söndag den 18 juni klockan 10:30-11:15 kommer Makiko vara på plats på vår stora scen, en perfekt start på dagen. 

STUDIO GHIBLI

Studio Ghibli

Mikael kommer till Made in Asia och spelar filmmusik från Studio Ghibli. Han älskar filmmusik från Studio Ghibli och musik av Joe Hisaishi. Han spelat vid ett flertal Japanmarknader i Stockholm och Japanska Föreningens nyårsfest iStockholm med närvaro av den Japanska ambassadören. Se Mikael spela på lördagen den 17 juni i entré lobbyn & på söndagen 18 juni.

BOLLYWOOD DANS

2

Bollywoodlärarna Jeanette Kallerhag och Sneha Majumdar från Layalis Dansakademi kommer tillsammans med eleverna Erika, Johanna, Elia och Mariette att bjuda på ett fullspäckat dansframträdande. Med stilar som spänner över klassiskt, folkligt och modernt kommer de ge ett smakprov av den färgstarka och mångfacetterade värld som är Bollywood. 

Se övriga aktiviteter